info@multicomm.hu
A durva bulgur a legelterjedtebb és leghíresebb bulgurfajta mind a világon, mind Törökországban. A durva bulgur szemcsemérete 2,0-2,8 mm, és ez a Duru Bulgur 3 mérete.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
A finom bulgur egy népszerű bulgurfajta a világon, amelyet húsgombócokhoz és salátákhoz használnak, mint a „tabbouleh”, amely világszerte népszerű. A finom bulgur mérete a sárga bulgurok 5 #-a.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
Az extra finom bulgur kisebb méretű, mint a finom bulgur. Mivel kisebb a mérete, előnyösebb olyan húsgombócokhoz, ahol bulgurt gyúrnak. Az extra finom bulgur keverhető salátákhoz. A sárga bulgurok legkisebb mérete.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
Az extra durva bulgur nagyobb, mint a természetes bulgur, úgy néz ki, mint egy búzaszem fele. Ez a bulgur felhasználható levesekben és töltelékekben a rizs helyettesítőjeként.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
A cérnametélt durva bulgur a pörkölt cérnametélt és a durva bulgur keveréke. 25% pörkölt cérnametélt és 75% durva bulgurt tartalmaz. Finom és időtakarékos bulgur az elfoglalt bulgurrajongóknak.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
Az extra extra durva bulgur egy teljes kiőrlésű bulgur, amely úgy néz ki, mint a teljes kiőrlésű, ugyanakkor finomabb és táplálóbb is. Ez a Duru által gyártott különleges bulgur típus, melynek népszerűsége napról napra növekszik.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
A közepesen durva bulgur 4 # sárga bulgur méretű, amely kisebb, mint a durva bulgur, de nagyobb, mint a finom bulgur. Ezt a fajtát főleg levesek készítésére használják Törökországban. Európában azonban klasszikus zöldsalátákban használják, hogy lágy textúrát adjon.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
A barna durva bulgurt vörös búzából állítják elő, mint például a golia és a bezostaja. Különböző színben és ízben, és az állaga is lágyabb. Ennek a bulgurnak a színe sötétebb az alapanyagként használt búza típusa miatt. A bulgur sötét színe azonban nem jelenti azt, hogy tápértékben kevésbé gazdag a többi bulgurhoz képest.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
A barna finom bulgurt vörös búzából állítják elő, mint például a golia és a bezostaja. Különböző színben és ízben, és az állaga is lágyabb. Ennek a bulgurnak a színe sötétebb az alapanyagként használt búza típusa miatt. A barna finom bulgurt a sárga bulgurhoz képest rugalmassága miatt előnyben részesítjük a kibbeh elkészítésekor. A barna bulgurt kevésbé szívja fel a paradicsomlevet.
Főzés előtt ne mossa és áztassa. A bulgur főzésekor használjon 2 csésze forró vizet minden egyes főzni kívánt bulgurhoz.
A legjobb minőségű csicseriborsót gondosan kiválasztották és főzték, hogy kiegészítse az ételeket. Praktikus, jól adagolható kiszerelésben. Duru Pratik – a salátától az előételig, a levestől a pilafig – minden recepthez gyors megoldást nyújt.
A legjobb minőségű vörösbabot gondosan kiválasztották és főzték, hogy kiegészítse az ételeket. Praktikus, jól adagolható kiszerelésben. Duru Pratik – a salátától az előételig, a levestől a pilafig – minden recepthez gyors megoldást nyújt.
A legjobb fehérbabot minőségű csicseriborsót gondosan kiválasztották és főzték, hogy kiegészítse az ételeket. Praktikus, jól adagolható kiszerelésben. Duru Pratik – a salátától az előételig, a levestől a pilafig – minden recepthez gyors megoldást nyújt.